Telecom Raadgevers - jouw lokale partner voor zakelijke Telecom en IT

Als onderneming wil je optimaal kunnen communiceren. De werelden van Telecom en ICT groeien steeds meer naar elkaar toe. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer met termen als MFA, VoIP, Hosted, Cloud, ISDN, SIP Trunk en Security? Bij Telecom Raadgevers ben je aan het juiste adres voor onafhankelijk advies op het gebied van zakelijke telecom en IT. Wij adviseren je hierin graag op een persoonlijke wijze, inventariseren je wensen en bieden een maatwerkoplossing afgestemd op de situatie van jouw bedrijf. Dat is telecomfortabel zaken doen!

Upgrade nu extra voordelig naar KPN Unlimited Data & Bellen!

Ben je zakelijk klant bij KPN? Met Unlimited Data & Bellen kun je onbeperkt mailen, downloaden en bellen. Of gebruik je mobiel als hotspot. Wat je ook nodig hebt als zakelijk gebruiker, met Unlimited Data & Bellen kun je zoveel data gebruiken als je maar wilt en heb je nooit meer zorgen over onverwachte kosten!
Neem telefonisch contact met ons op via 030-2280813 of per e-mail op support@telecomraadgevers.nl voor een aanbieding op maat voor uw situatie. 

Wil je graag een vrijblijvend adviesgesprek over een van onze oplossingen?
Laat je gegevens achter