Onze Telecom en IT partners

Om optimaal aan uw Telecom & ICT wensen te kunnen voldoen hebben wij gekozen voor partnerships met een selectie Nederlandse Telecom & IT providers/leveranciers. Deze business partners behoren tot de A-merken in ons land. Hiermee kunnen we u de beste kwaliteit garanderen en profiteert u van de snelle ontwikkelingen binnen deze partijen. Door deze verschillende aanbieders te vergelijken kunnen wij objectief en onafhankelijk adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie.
KPN
KPN - Voel je vrij!

KPN maakt het leven vrijer, leuker en makkelijker door te verbinden. Met passie werkt KPN aan veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al ruim 135 jaar. Hieronder laten we zien hoe Telecom Raadgevers daar invulling aan geeft.

KPN & Telecom Raadgevers
Telecom Raadgevers is officieel Top Business Partner van KPN. Dit betekent dat wij alle kennis van de producten en oplossingen van KPN onder één dak hebben. Wij zijn hierdoor niet alleen thuis in de provincie Utrecht, maar ook volledig KPN gecertificeerd op het gebied van telecom en IT. Of het nu gaat om een totaaloplossing, vaste telefonie, mobiele telefonie, Zakelijk Glas of IT-Oplossingen, onze zakelijke adviseurs gaan graag met u in gesprek om uw bedrijfsvoering gezamenlijk verder te optimaliseren, te ondersteunen en voor u te ontzorgen.
VodafoneZiggo
VodafoneZiggo - The Future is Exiting. Ready?

De wereld raakt steeds meer verbonden. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie. Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme connecties tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar, met geliefden, vrienden en familie. Met de dingen die voor hen belangrijk zijn. Zodat ze volop kunnen genieten van alles wat de wereld te bieden heeft. Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom luidt het doel van VodafoneZiggo: plezier en vooruitgang met elke verbinding.

VodafoneZiggo & Telecom Raadgevers
Telecom Raadgevers is met trots 'Specialized Partner' van VodafoneZiggo. Dit betekent voor u als klant dat u via ons alle zakelijke producten van VodafoneZiggo kunt afnemen, zoals:

  • Mobiele telefonie
  • Vaste telefonie
  • Cloud telefonie
  • Zakelijke Internet

Odido
Odido Zakelijk - Unlimited Ondernemen

Met 8 miljoen klanten is Odido de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. De vroegere merken T-Mobile en Tele2 zijn in september 2023 verdergegaan onder de naam  Odido. Odido biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. Odido biedt mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Odido & Telecom Raadgevers
Sinds begin 2018 biedt Telecom Raadgevers ook de producten en diensten van Odido (voorheen T-Mobile) aan. Hiermee hebben we een compleet portfolio van alle grote telecombedrijven in Nederland. Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die Odido uw bedrijf kan bieden!
Gamma Communications
Gamma Communications - The Business Provider
Gamma Communications is dé telecom- en internetprovider voor de zakelijke markt. Gamma Communications groeit hard. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor Gamma, want Gamma heeft haar diensten speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt en biedt daarnaast een ongekende en onverslaanbare service. Bovendien bouwt Gamma alleen op en met de beste systemen, zoals Broadsoft en Oracle.

Gamma Communications & Telecom Raadgevers
Telecom Raadgevers is officieel Business Partner van Gamma Communications. Hierdoor kunnen wij het complete portfolio van Gamma Communications aanbieden, waaronder Gamma cloud telefonie, mobile, sip trunk, isdn en internet. Benieuwd naar de mogelijkheden van Gamma Communications voor uw organisatie? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.