Uw zakelijk Telecom en IT specialist

De ontwikkelingen in de huidige telecommunicatie volgen elkaar zo snel op dat u die als ondernemer nauwelijks nog zelf kunt bijbenen. Door een specialist in te schakelen kunt u veel tijd én geld besparen. Telecom Raadgevers is zo’n specialist. Onafhankelijk, deskundig en met een hoog serviceniveau.

Telecom Raadgevers

Telecom Raadgevers is officieel dealer van Televak Centers, de grootste onafhankelijke organisatie van zelfstandige telecomspecialisten voor de zakelijke markt in Nederland. Hierdoor bent u als klant verzekerd van moderne en kwalitatief hoogwaardige telecomoplossingen. Telecom raadgevers biedt zowel mobiele abonnementen, hardware als vastnetoplossingen. Aangezien Telecom Raadgevers niet is gebonden aan één telecomaanbieder, maar samenwerkt met een ruim scala aan providers, bent u als klant altijd verzekerd van het best mogelijke advies.

De service van Telecom Raadgevers houdt niet op bij de levering en installatie van telecomproducten; net zo belangrijk is een goede nazorg. Als het om abonnementen gaat, bieden wij alle mogelijke service. Onder het uitgebreide onderhoud en beheer vallen onder meer: het aanvragen, wijzigen of opzeggen van abonnementen, het uitvoeren van kaartwissels, het blokkeren van kaarten bij diefstal of verlies alsook het leveren, inbouwen en beheer van hardware. De specifieke invulling hiervan is afhankelijk van uw wensen en eisen.

VoIP Raadgevers

Zoals u van ons gewend bent is Telecom Raadgevers gespecialiseerd in het structureel kosten besparen op telecom gebied. Dit doen wij op een onafhankelijke en persoonlijke wijze.

Door de hoge servicegraad en kwaliteit die wij leveren nemen wij de telecomzorg volledig van u over. Op deze manier kunt u zich richten op uw dagelijkse bezigheden en zorgen wij voor een optimale telecomstructuur binnen uw organisatie. Een optimale en succesvolle samenwerking waardoor u verzekerd bent van het maximale rendement voor uw bedrijf!

Telecom Raadgevers introduceert nieuw label
Telecom Raadgevers zet in 2013 een grote stap om u nog meer te ontzorgen en u van een nog completere raad te voorzien betreffende uw complete telecom situatie.  Met haar nieuwe label Voip Raadgevers biedt Telecom Raadgevers een compleet nieuw portfolio aan oplossingen op basis van VOIP, ISDN, Breedband en Hosted Telefonie. Vooral de combinatie van onze verschillende oplossingen kan een enorm voordeel opleveren in kwaliteit, snelheid en kosten.    

Verhoog uw efficiëntie en verlaag uw kosten
Wij gaan graag de uitdaging aan om uw telecom situatie nog beter in te richten. Bel ons of verstuur uw facturen met de besparingscheck voor een inventariserend consult.